2023 July 14. - Közzétette: KölcseyTV

Víg-Kend - 2023. július 14.

A tartalomból:


Mintegy négyezren vettek részt a 73. Vasutas-Juliálison a Sóstói Múzeumfaluban.


Vendégünk a MINA zenekar új dobosa.


„Kerekes 70”- címmel nyílt kiállítás nemrég Nyíregyházán. A tárlatot Verebes György festőművész nyitotta meg, Olajos Gábor pedig gitáron kísérte az eseményt.


A Bolygónk és Városunk környezetvédelmi portál második alkalommal adta át környezetvédelmi díjait a Magyar Tudományos Akadémián. Civil szervezet kategóriában a Földkelte Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület 20 éves tevékenységét díjazták. Vendégünk az egyesület elnöke, Juhász Péter.


Máriapócson 17. alkalommal szerveztek színjátszótábort, melyben a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészei, valamint a Színház és Filmművészeti egyetem hallgatói is csoportvezetőkké váltak.


Vannak bizonyos öltözködési szabályok, amelyeket kötelező betartani az esküvőkön, kivétel ha a pár úgy dönt, hogy mindet felrúgja. Ezekről az alapvető szabályokról beszélgetünk Koncz Vera PR-és protokollszakértővel.


Az Ádám Jenő Pedagóguskórus 65 éves Jubileumi Hangversenyét rendezték meg nemrég Mátészalkán.




Címkék:
Vasutas-Juliális MINA Pál Mihály Kerekes 70 kiállítás Verebes György Olajos Gábor Bolygónk és Városunk Földkelte Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület Juhász Péter Máriapócs színjátszótábor